Visvlees.com levert verse producten die gekoeld vervoerd moeten worden en beperkt houdbaar zijn. U dient daarom rekening te houden met de volgende zaken:

 

Kwaliteit?
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, hecht Visvlees.com veel waarde aan een hoge bezorgkwaliteit. Uw bestelling wordt geleverd in een speciale verpakking met daarin voldoende ijscompartimenten. Op deze manier fungeert de verpakking als een koelbox. Uw producten blijven vers en de kwaliteit optimaal. Uw bestelling wordt kort voor verzending gereed gemaakt en binnen 24 uur bij u thuis bezorgd.

 

Retouren helaas niet mogelijk!
Zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden: Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die van snel bederfelijk aard zijn of een uiterste houdbaarheidsdatum hebben. Derhalve kunnen de door visvlees.com geleverde producten niet worden teruggenomen op grond van de uitzonderingen van artikel 7:46d lid 4 BW en is het uit de Wet koop op afstand voorvloeiende herroepingsrecht niet van toepassing op de door Visvlees.com geleverde producten.

 

Levering
Vis en vlees zijn beperkt houdbaar. Daarom doet Visvlees.com er alles aan om te voorkomen dat u uw bestelling niet in ontvangst kunt nemen. Allereerst krijgt u een trackingcode zodat u uw bestelling kunt volgen. Mocht u toch niet thuis zijn, dan zal de bezorger het pakketje aanbieden bij de buren. Indien het pakketje daar niet in ontvangst kan worden genomen, wordt het pakketje retour gestuurd naar Visvlees.com. Helaas is reclameren of terugstorten van de betaling in dit laatste geval niet meer mogelijk.

Stel hier je vraag

Stuur ons je vraag en wij beantwoorden hem zo snel mogelijk

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search